Моторист е загинал след удар в лек автомобил в Лясковец. Инцидентът е станал около

...
Моторист е загинал след удар в лек автомобил в Лясковец. Инцидентът е станал около
Коментари Харесай

Моторист почина при катастрофа в Лясковец

Моторист е умрял след удар в лек автомобил в Лясковец. Инцидентът е станал около 18:00 часа на улица „ Оборище “ в града, заяви Българска телеграфна агенция.

Преминаването на коли през сектора краткотрайно е било прекратено. Екипи на полицията са направили оглед. Започнато е досъдебно произвеждане.

Вчера мотоциклетист пострада при злополука на пътя Велико Търново - Русе, в сектора към село Куцина. Той се е движел зад микробус и заради неспазване на отдалеченост се е блъснал в задната му част.

Пострадалият моторист е откаран за обзор в болница. По този случай също е стартирано досъдебно произвеждане. От полицията молят водачите на двуколесни транспортни средства да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата.

През миналото денонощие на територията на страната са регистрирани 13 тежки катастрофи. Загинал е един човек, а общо 17 души са ранени. В София са станали 22 леки катастрофи.

От началото на годината умрелите в България при произшествия на пътя са 112. В съпоставяне със същия интервал на 2023 година се регистрират 25 починали по-малко.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР